Vores salgsbetingelser

Velkommen til vores salgsbetingelser

Vi følger anbefaldningerne fra både DMK - Dansk Marsvineklub, samt DMF - Dansk Marsvin Forening, vedr. salg af voksne marsvin og marsvineunger.

Hvornår sælges ungerne?

Vores unger sælges tidligst når de er 4 uger gamle og vejer mindst 300 gram. Anbefalding fra DMK - Dansk Marsvineklub, samt DMF - Dansk Marsvin Forening.

Vigtigt! - Da marsvin er sociale dyr, sælges vores dyr ikke enkeltvis til hjem, hvor de skal gå alene. 2 hanner kan sagtens gå sammen, hvis de er vokset op sammen eller hvis man sætter en voksen han og en unge sammen.

Stamtavle fra DMK - Dansk Marsvineklub

Der kan følge en stamtavle med fra DMK, ved køb af marsvin hos os. Det er forskelligt fra marsvin til marsvin, om der er en stamtavle med i prisen eller ej. Dette er oplyst ved hvert  marsvin.

Vi er godkendt opdrættere og medlem af DMK - Dansk Marsvineklub:
Link: http://www.marsvineklub.dk/

Vi er godkendt opdrættere og er medlem af DMF - Dansk Marsvin Forening:
Link: http://www.danskmarsvinforening.dk/

 

Hvad betyder

Standby?
Standby: Betyder at vi ser marsvinet an, i tilfælde af at vi gerne selv vil beholde det.
Reserveret?
Reserveret: Betyder at marsvinet er reserveret til en anden interesseret køber. Reservationen forfalder hvis køber ikke henter marsvinet på den aftalte dag og tid for afhentning. Der vil i nogle tilfælde blive krævet et symbolsk beløb, da vi desværre har været ude for, efterhånden en del gange, at køber springer fra på selve dagen hvor de skulle have hentet deres nye marsvin. Det symbolske beløb, vil blive fratrukket salgsprisen, så køber ikke betaler mere end hvad prisen er for det pågældende marsvin.
Solgt?
Solgt: Betyder at marsvinet allerede har fået en ny ejer. Vi vælger selv hvem der får lov til at købe vores marsvin, og der er derfor ikke noget som hedder: "jamen, jeg skrev først".

Priser

Priserne er faste. Det er købers egen opgave at forhøre sig vedr. rabat hvis dette ønskes.

Hvornår er marsvinet solgt?

Vores marsvin er først solgt når køber har betalt.

Tilbagelevering af allerede købte marsvin

Vi vil gerne kontaktes hvis og såfrem at man ikke ønsker at beholde sit allerede købte marsin. I nogle tilfælde er det muligt at levere det tilbage, men man får ikke sine penge retur.

Marsvin som foder

Vores marsvin sælges ikke som foder.

Håndtering af langhårsmarsvin

I skal ikke være bange for at købe et marsvin som får lang pels, da et langhårsmarsvin er utroligt nemt at vedligeholde. Det eneste man skal, er at sørge for at klippe dem, således at de bliver kortere bagpå, samt hvor der ellers er behov for det, samt føre en børste igennem deres lange hår engang imellem når man synes at der er behov for det, eller bare for hyggens skyld. Klipningen skal ske ca. én gang hver 3-4 uge. Derudover er det bare at pleje og passe dem normalt, så de har et rent bur og en masse hø at putte sig i.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.01 | 20:36

Der er mange links, der ikke fører til noget.

...
11.12 | 12:06

Hej, jeg leder efter 2 teddy piger. Har du nogen? Mvh, Britta

...
11.09 | 05:02

Hej! Er det rigtigt forstået du slet ikke har unger til salg mere? Hvis ja, må du meget gerne sende mig videre til andre gode opdrættere (gerne på Sjælland)

...
28.07 | 18:43

Hej😊
Jeg ville høre om du evt har en brun teddy han (unge) til salg? Vi mangler en ny legekammerat til vires voksne teddy😊

...
Du kan lide denne side