Susan's Slaraffenland: hvem er jeg?

Hvem er jeg?

Jeg hedder Susan, og er 52 år og bor sammen med Raimo. Jeg er mor til 5 skønne voksne børn og er svigermor til en skøn svigerdatter. I vores hjem i Holbæk bor der en massse skønne dyr: teddy marsvin, 25 zebrafinker, 3 kanariefugle, 5 kinesiske dværgvagtler og en hund kaldet Navi som er hele familiens dværgpincher.

 

Mit første marsvin

For rigtig mange år siden i 1967 fik jeg mit allerførste marsvin. Jeg havde tigget i rigtig lang tid om at få et husdyr, men NEJ sagde min mor. Så startede jeg på et fritidshjem, hvor de lige havde fået marsvineunger. Jeg var helt ustyrlig, jeg måtte bare eje sådan en, og heldigvis gav min mor sig til sidst, og Snuske flyttede hjem til os, - glæden var stor! Snuske som hun blev døbt, var et meget lille og nervøs marsvin. Vi fik handlet ind til Snuske, og endelig kom den store dag , hvor Snuske flyttede ind. Hun kom til at bo i et baby-badekar som vi havde købt til hende. Ju hu mit første kæledyr og hun var kun min. Hold da helt op hvor hun var elsket. Hun var jo meget lille, men adræt, efter 6 dage i baby badekaret kunne hun springe ud, som om hun aldrig havde lavet andet. En dag jeg kom hjem fra skole var Snuske væk, og jeg græd og græd i flere timer. Men ingen i familien kunne finde hende, hun var pist væk. Da vi var kommet i seng om aftenen kunne jeg pludselig høre en svag lyd…… jo, det lød da som Snuske der kaldte, og jeg sprang ud af min køjeseng og fandt snuske i vores nederste udtræksseng, åhhh der lå hun så og puttede under dynen det kære svin (hun havde jo pruttet i hele min mor's seng). Snuske gav mig rigtig mange gode timer sammen med sig, og sorgen var meget stor, da hun døde 8 år gammel.

Tiden efter og tiden i dag

Som teaneger fik jeg job i en dyrehandel og blev dyrenes beskytter. Dagligt tog jeg syge og svage marsvin og andre dyr med hjem, som trængte til rekreation. Jeg havde næsten en lille hjemme zoo.

Da jeg fik mit første barn, lå det mig meget på sinde at lære ham, at omgås dyr,- valget faldt selvfølgelig på et marsvin, det vidste jeg jo hvad var. I de år hvor mine børn voksede op, har de altid haft marsvin og det har været til stor glæde. Marsvin har været i mit eget liv fra jeg var 7 år, men det var først for ca 10 år siden at det gik rigtigt op for mig, at der var noget der hed race marsvin. Jeg lagde ud med et alpaca marsvin, og så ønskede min søn sig en coronet,(det fik han så) så ville jeg gerne have en texel, men da min datter så den, måtte hun eje den(det fik hun så). Så købte jeg mig en teddy, det var der ikke andre i familien der havde, jeg syntes racen var gude smuk. Hende jeg havde bestilt, havde jeg kun set på nettet, jeg syntes at hun så dejlig ud. Da jeg så skulle hente hende, fik jeg et chok, hun lignede en rotte. Hun var hvid, havde et meget lille hovde og en lang hals, øv, hvad var det dog, jeg havde ventet på i 4 uger. Men Qurida som hun hed, blev bare med tiden så smuk, samtidig var hun sød og kærlig. Dette blev starten på mit stue opdræt af teddy marsvin. Siden har jeg været i kontakt med flere opdrættere bla. la cabana, severins, kalypso og noas opdræt. Alle super dejlige opdrættere, men en særlig tak til Kalypsos og Noas opdræt, fordi de har gjort det muligt for mig at få parret mine hunner med nogle rigtige dejlige hanner. Jeg vil forsætte mit opdræt, som et lille hyggeligt stueopdræt.

10.000 marsvine hilsner fra
Susan's Slaraffenland

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.01 | 20:36

Der er mange links, der ikke fører til noget.

...
11.12 | 12:06

Hej, jeg leder efter 2 teddy piger. Har du nogen? Mvh, Britta

...
11.09 | 05:02

Hej! Er det rigtigt forstået du slet ikke har unger til salg mere? Hvis ja, må du meget gerne sende mig videre til andre gode opdrættere (gerne på Sjælland)

...
28.07 | 18:43

Hej😊
Jeg ville høre om du evt har en brun teddy han (unge) til salg? Vi mangler en ny legekammerat til vires voksne teddy😊

...
Du kan lide denne side